Rukomet

Lino Červar uvjerljivo najbolji trener sezone u izboru Balkan Handballa

Mihaela Bradovski • utorak, 30.06.2020.
Lino Červar uvjerljivo najbolji trener sezone u izboru Balkan Handballa
Foto: Pixsell

Nakon što je Domagoj Duvnjak odnio titulu najboljeg igrača sezone 2019/2020, Lino Červar ponio je titulu najboljeg trenera...

Domagoj Duvnjak odnio je pobjedu u konkurenciji rukometaša gdje je proglašen najboljim i od strane navijača i od strane stručnog žirija, a isto je učinio i Lino Červar.

U tradicionalnom izboru Balkan Handballa, Červar je zauzeo prvo mjesto sa 621 glasom, odnosno 44 posto glasova navijača čime je dobio maksimalnih deset bodova. I u izboru stručnog žirija dobio je također maksimalan broj bodova.

Drugo mjesto zauzeo je Veselin Vujović koji je bio drugi u izboru navijača s 388 glasova, navijači su na treće mjesto stavili Zorana Roganovića, na četvrto Dragana Adžića, a peto Ljubomira Obradovića.

Vujović je bio tek četvrti u izboru žirija, ali je svejedno završio na drugom mjestu u ukupnom poretku dok treće dijele Adžić i Obradović. Roganović je peti.

Červaru je ovo drugi put da osvaja ovu nagradu, prvi put ju je osvojio 2014. godine. Rekorder je Veselin Vujović s tri uzastopne titule od 2015. do 2017. godine dok su po jednu osvojili Adžić, Velimir Petković i Danilo Brestovac.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!