Nogomet

Pivarić isključen zbog ružnog starta u završnici dvoboja protiv Šahtara

Branimir Korać • nedjelja, 05.07.2020.
Pivarić isključen zbog ružnog starta u završnici dvoboja protiv Šahtara
Foto: Pixsell

Ukrajinci polako ulaze u završnicu sezone, a u subotu je na rasporedu bio veliki dvoboj između kijevskog Dynama i Šahtara. Kijevljani su poraženi 3:2, a u završnici susreta pocrvenio je hrvatski reprezentativac Josip Pivarić...

Josip Pivarić imao je velikih problema s ozljedama i nije se ove sezone uspio nametnuti i češće igrati, a i ugovor s Kijevljanima mu je pri kraju.

U velikom dvoboju protiv Šahtara igrao je od prve minute, ali nije dočekao kraj susreta na travnjaku, zaradio je izravni crveni karton u 91. minuti. Pivarić je grubo uklizao na Alana Patricka daleko od svog gola i automatski je isključen.

Inače Šahtar je tada vodio s 3:2 i Dynamo je išao prema porazu. Gosti su vodili 2:0 na poluvremenu golovima Stepanenka i Konopljanke, ali Verbič i De Pena su izjednačili. Ipak u 72. minuti Alan Patrick pogodio je za 3:2 što je bio i konačan rezultat.

Šahtar je odavno osigurao naslov prvaka Ukrajine, a Dynamo trenutno drži drugu poziciju s utakmicom više i dva boda više od Zorje te tri boda više od Desne.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!