Nogomet

Mate Maleš bez angažmana, veznjak raskinuo ugovor s Norvežanima

Mihaela Bradovski • utorak, 07.07.2020.
Mate Maleš bez angažmana, veznjak raskinuo ugovor s Norvežanima
Foto: Pixsell

Mate Maleš napustio je Norvešku i slobodan je igrač. U Sarpsborgu nije bilo sreće, odigrao je tek jednu prvenstvenu utakmicu, imao problema s ozljedama i nakon godinu dana u Norveškoj dobio je raskid ugovora...

Iskusni veznjak kojem su se ozljede ispriječile još boljoj karijeri, traži novi angažman. Mate Maleš napustio je Sarpsborg i slobodan je igrač.

Maleš nije imao sreće, mučile su ga ozljede još dok je bio u HNL-u, a odlazak u inozemstvo bio je traumatičan i ne baš sretan za Maleša.

Nakon sjajnih igara u Lokomotivi i Zagrebu, preselio je u Rijeku, bio vrlo važna karika, nosio i kapetansku traku, sve do veljače 2018. godine kada je otišao u inozemstvo.

Trebao je preseliti u Dalian, ali Kinezi su nakon dovođenja Maleša doveli pojačanja iz madridskog Atletica i Maleš se nije našao na popisu igrača za prvenstvo. Uslijedila je polugodišnja pauza i odlazak u Cluj. U Cluju je igra jednu sezonu pa je prošlog ljeta preselio u Sarpsborg, ali tamo je ponovno bilo problema s ozljedama i nije se naigrao.

Sada je dobio papire i može potražiti novi klub.

FOTO: ActionSport/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!