Automoto

Verstappenov Red Bull najviše pokazao na prva dva treninga

Matej Kačan • petak, 10.07.2020.
Verstappenov Red Bull najviše pokazao na prva dva treninga

Održana su prva dva treninga drugog vikenda Formule 1 koji je opet na rasporedu u Austriji. Nakon Mercedesove dominacije prošlog vikenda, najviše je u petak pokazao Max Verstappen u Red Bullu...

Počeo je i drugi vikend nove sezone Formule 1, a i ovaj put je pozornost ostala u Austriji. Na Red Bull Ringu su održana prva dva treninga prije druge utrke sezone, a najviše su pokazali Racing Point i "domaćin" Red Bull.

Na prvom je treningu slavio Sergio Perez u Racing Pointu, a iza njega je s manje od desetinke zaostatka stigao Max Verstappen u Red Bullu, a nakon njega su se smjestila dva Mercedesa i Lance Stroll u Racing Pointu.

Na drugom je treningu najbrži bio Verstappen koji je tako zaokružio uspješan prvi dan, a iza njega je bio pobjednik prve utrke, Valtteri Bottas te dva Racing Pointa, a onda i Carlos Sainz u McLarenu.

Razočarao je Lewis Hamilton koji je bio četvrti i osmi, a velike su probleme opet pokazali Ferrariji. Sebastian Vettel je bio deseti i tek 16., a najugodnije iznenađenje prve utrke, Charles Leclerc je bio 12. i deveti.

Vikend se nastavlja trećim treningom u kvalifikacijama u subotu, a utrka je na rasporedu u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!