Ostali sportovi

Odbojkašice ŽOK Nebo izborile ulazak u prvu ligu

Sportnet • nedjelja, 12.07.2020.
Odbojkašice ŽOK Nebo izborile ulazak u prvu ligu

Na neutralnom terenu u Areni Varaždin u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i suorganizatora OK Kitro Varaždin odigrana je prva utakmica nakon prekida prvenstva uslijed pandemije COVID – 19.

Odbojkašice OK Neba pobijedile su u utakmici bez gledatelja, koja je održana po preporukama Stožera za civilu zaštitu ŽOK Vinkovce s 3:0 u setovima te izborile plasman u Prvu ligu u sezoni 2020/2021.

"Želim se ovim putem u ime kluba zahvaliti HOS-u na vrhunskoj organizaciji kvalifikacija za popunu Prve lige. Posebna zahvala predsjedniku saveza Bakoviću i Žaniću na trudu i profesionalnosti. Gospodinu Đolongi koji je bio domaćin kvalifikacija zahvaljujemo se na trudu i atraktivnom ambijentu Arene Varaždin. Pozdravljamo ovim putem i ŽOK Vinkovci te im se zahvaljujemo na fer i sportskom nadmetanju sa željom za svakim dobrom na njihovom daljnjem odbojkaškom putu te da se vidimo ubrzo na terenima Prve lige. Zahvaljujem se također treneru Mati na njegovoj stručnosti i predanom radu svih ovih godina te našim igračicama čija je ovo i zasluga. U devetom mjesecu Odbojkaški klub Nebo slavi 15 godina djelovanja i ovo nam je najljepša rođendanska čestitka. Srdačno vas pozdravljamo ispred cijelog tima OK Nebo", rekao je poslije utakmice Tomislav Malkoč.

Utakmicu u Varaždinu gledao je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković koji je čestitao odbojkašicama OK Nebo te im zaželio sreću u nadolazećoj sezoni.

ŽOK Vinkovci će natjecanje nastaviti u Prvoj B ligi Istok te smo sigurni da će uz ovako predan rad uskoro izboriti nastup u Prvoj ligi.

Utakmicu je sudio naš međunarodni sudac i predsjednik Odbora za suđenje Milan Rajković sa svojim međunarodnim kolegom Bojanom Brlasom.

OK NEBO – ŽOK VINKOVCI 3:0 (25:8; 25:15; 25:11)

FOTO: OK Nebo Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!