Nogomet

Jakirović o bombama iz medija: 'Uvijek me to iznenadi'

Matej Kačan • ponedjeljak, 13.07.2020.
Jakirović o bombama iz medija: 'Uvijek me to iznenadi'
Foto: Pixsell

Trener Maribora Sergej Jakirović ipak nije uspio podići momčad i dovesti je do obrane naslova prvaka Slovenije koji će pripasti Celju ili Olimpiji, a osvrnuo se na bombastične napise u medijima...

Kad je dolazio u Maribor, Sergej Jakirović se složio s bivši sportskim direktorom kluba Zlatko Zahovićem koji je govorio da Maribor ima otvoren put prema naslovu prvaka. No situacija se u međuvremenu zakomplicirala i Maribor titulu neće obraniti. Osvrnuo se Jakirović i na napise medija uslijed pada forme njegove momčadi.

"Tako je ispalo, ali moramo biti optimistični. Vi mediji to volite, objaviti veliki naslov. Boba tu, bomba tamo. Uvijek moram gledati hoće li eksplodirati da me ne ubije, čudno mi je sve to", kazao je Jakirović.

Titula prvaka će pripasti Olimpiji ili Celju jer je forma Maribora pala nakon početnog zanosa, a Jakirović nije zadovoljan odnosom medija i atmosferi koju prave oko kluba.

"Takav je danas svijet, pun click-baita i svega toga. Uvijek vam na pitanja odgovaram na normalan način, ali onda uvijek bude neka bomba. Ne znam, uvijek sam iznenađen kad mi pokažu", oštar je bivši trener Gorice.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!