Nogomet

Mišo Krstičević više nije trener iranskog Shahin Bushehra

Matej Kačan • utorak, 14.07.2020.
Mišo Krstičević više nije trener iranskog Shahin Bushehra
Foto: Duje Bonačić

Bivši trener Hajduka Mišo Krstičević više nije trener iranskog Shahin Bushehra. On je posao izgubio nakon što se odbio vratiti u Iran zbog situacije s koronavirusom u toj zemlji...

Kolonija hrvatskih trenera na Bliskom istoku manja je za jednog člana. Posao u iranskom Shahin Bushehru je izgubio nekadašnji trener Hajduka Mišo Krstičević. On se nije vratio u Iran u kojem je prvenstvo nastavljeno jer se ne osjeća sigurnim u vezi situacije oko koronavirusa.

" Rekao sam ljudima u klubu kako se neću vraćati u Iran dok se ne smanji brojka zaraženih. Ne želim ugroziti svoje zdravlje i život zbog nogometa. Neću to napraviti ni zbog novca. Izrazio sam svoje žaljenje stožeru i navijačima zbog teške situacije, ali život je jedan i moramo voditi brigu o sebi", kazao je Krstičević za tamošnje medije, a prenosi Dalmatinski portal.

Krstičević je tako ostao bez posla, a istu sudbinu je doživio i njegov pomoćnik Ivo Šeparović. Njegova dosadašnja ekipa leži na dnu tablice šest kola prije kraja lige, a u pokušaj izvlačenja kao Krstičevićev nasljednik ide Mehdi Pashazadeh, bivši iranski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!