Nogomet

Matjaž Kek ipak ostaje slovenski izbornik

Matej Kačan • srijeda, 15.07.2020.
Matjaž Kek ipak ostaje slovenski izbornik
Foto: Pixsell

Čini se da će Dinamo morati nastaviti s potragom dugotrajnog rješenja na poziciji trenera. Dosadašnji prvi izbor Matjaž Kek je produžio svoju suradnju sa slovenskim nogometnim savezom te ostaje na svojoj poziciji izbornika...

Slovenski nogometni savez je objavio kako je produžio suradnju sa svojim izbornikom nacionalne vrste Matjažom Kekom. 58-godišnji izbornik na klupi reprezentacije ostaje do 2022. i to znači da Dinamo mora nastaviti s potragom za novim trenerom.

Iako se činilo da je samo pitanje sata kad će Kek preuzeti klupu Modrih, ipak se dogodio obrat. Sastanak s Radenkom Mijatovićem je urodio plodom i Kek je odabrao svoj trenutni posao ispred praktički dogovorenog posla s Dinamom.

Pregovori su praktički bili javni, sve strane su priznale da se razgovara, a neslužbene su informacije govorile da je sve dogovoreno do sitnih detalja te se samo trebalo potpisati, ali je očito Kek odlučio završiti započeto i pokušati izboriti SP 2022. sa Slovenijom.

Novih istaknutih kandidata još nema pa nije isključena ni mogućnost da Zoran Mamić ostane na svojoj dvojakoj funkciji trenera i sportskog direktora i povede ekipu u kvalifikacije za Ligu prvaka.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!