Košarka

Zion Williamson napustio NBA kampus u Orlandu

Matej Kačan • četvrtak, 16.07.2020.
Zion Williamson napustio NBA kampus u Orlandu

Novak New Orleans Pelicansa Zion Williamson je napustio NBA mjehur u Orlandu zbog hitne medicinske situacije u obitelji te će se momčadi ponovno priključiti kasnije...

Kako javljaju američki mediji, mlada zvijezda New Orleans Pelicansa Zion Williamson je napustio kamp i izolaciju na Floridi zbog hitne obiteljske situacije. Williamson ima zdravstveni slučaj u obitelji i vratit će se u Orlando kad se to riješi.

NBA protokol je takav da Williamson ima izbor dok je van kampa. Ako će se testirati na koronavirus svaki dan, onda će po povratku u Orlando biti u karanteni dva do četiri dana. No ako se ne bude testirao, karantena će mu trajati najmanje tjedan dana.

"Potpuno podržavamo Zionovu odluku da napusti NBA kampus i bude uz svoju obitelj. Zbog poštovanja prema obitelji Williamson, nećemo imati daljnjih komentara na ovu situaciju", napisali su Pelicansi u priopćenju.

Povratak Williamsona se očekuje na vrijeme da igrač prođe karantenu do 30. srpnja kad Pelicansi igraju svoju prvu utakmicu u lovu na doigravanje, protiv Utah Jazza. Neslužbene glasine u ligi su govorile da je NBA odlučila pozvati 22 ekipe u Orlando umjesto 16 baš kako bi i Williamson sudjelovao u nastavku lige kao marketinški magnet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!