Vodeni sportovi

Dina Levačić bez ispunjenja cilja: 'Mogućnost da zaplivam u Španjolskoj je minimalna'

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.07.2020.
Dina Levačić bez ispunjenja cilja: 'Mogućnost da zaplivam u Španjolskoj je minimalna'

Dina Levačić nalazi se u Španjolskoj gdje je planirala preplivati Gibraltarski tjesnac, ali morat će to odgoditi za neku drugu priliku...

Hrvatska plivačica Dina Levačić kao sljedeći veliki projekt imala je preplivati Gibraltarski tjesnac, ali na žalost to još uvijek nije moguće. Situacija u Maroku s pandemijom koronavirusa još uvijek nije dobra.

"Nažalost, trenutna mogućnost da zaplivam ovdje u Španjolskoj preko Gibraltarskog tjesnaca je minimalna, s obzirom da je situacija u Maroku još uvijek ozbiljna i granice su zatvorene za sve strane državljane. A ne ide nam na ruku ni španjolsko vrijeme, vjetar stalno puše po kojemu je ovo područje i poznato. Moj termin ističe za nekoliko dana, kada će se pogoršati morske struje tako da su mogućnosti stvarno minimalne. Optimist sam i vjerujem da ću se ponovno vratiti ovdje u nekim boljim okolnostima te preplivati Gibraltarski tjesnac."

Levačić će tako najvjerojatnije morati pričekati neko bolje vrijeme jer je teško za očekivati da će se u kratko vrijeme situacija promijeniti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!