Nogomet

Halilhodžić: 'Ne znam otkud vam informacije o mom povratku. Svi me zovu, a ja ne vjerujem što se događa'

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.07.2020.
Halilhodžić: 'Ne znam otkud vam informacije o mom povratku. Svi me zovu, a ja ne vjerujem što se događa'
Foto: Kristijan Komarica

Vahid Halilhodžić demantira priče kako postoje šanse za njegov povratak u Maksimir, još jednom ističe kako je pod ugovorom i da te priče nisu realne...

U Dinamu bi sigurno bili sretni da Vahid Halilhodžić može preuzeti prvu momčad Dinama, ali takvo što nije realno.

Bivši trener Dinama danas je izbornik Maroka i ističe kako nema posebne šanse za novu suradnju u ovom trenutku.

"Iskreno, ima jako malo realnosti oko moga povratka u Dinamo, nije realno nikako. Ja sam izbornik marokanske nogometne reprezentacije, imam obvezu prema Savezu i ti medijski napisi iz Hrvatske… Ne znam otkud vam informacije o mom povratku. Svi me zovu, a ja ne vjerujem što se događa. Nemam uistinu nikakvog kontakta s Dinamom i nisam kandidat za plavu klup", ističe Halilhodžić za net.hr.

Hrvatski mediji dosta pišu o tome kako je kandidat za klupu Dinama, a neki izvještavaju kako ga u Maksimiru i žele.

"Ma to nije istina. Ljudi, nemojmo se zavaravati, to su ozbiljne stvari. Znam da Dinamo traži trenera koji bi trebao nastaviti dobre rezultate. Treba pripremiti momčad za Ligu prvaka i podići je na viši nivo. Velike su ambicije u pitanju. U Maksimiru traže dobrog trenera koji će znati napraviti svoj posao, a to nije lako pronaći. Domaći ili strani, to su sve pitanja koja trebaju riješiti rukovodstvo Dinama. Istina da ja od svog odlaska iz Maksimira imam kontakte s ljudima iz Dinama, kao uostalom i sa svim klubovima u kojima sam radio. Znate, ja ostanem privržen tim ljudima, pratim sva zbivanja i rezultate. Ljudi u Dinamu znaju što sam sve radio na klupi A momčadi, očito cijene tadašnji i sadašnji moj rad. Zbog toga vjerojatno i postoji želja kod njih. No, ja nemam nikakvi kontakt s njima. Direktni, s bilo kim…"

Vaha je ostao u dobrim odnosima sa Zoranom Mamićem.

"Da da, i s ostalim ljudima. Sa Zdravkom sam imao taj incident koji je na kraju pokvario moj boravak u klubu. Proveo sam u Zagrebu, u Dinamu, deset lijepih mjeseci. Na kraju se dogodio taj slučaj sa Zdravkom. U jednom trenutku mi smo se sastali, porazgovarali, i to je za nas završena priča. Život ide dalje. No, ja sam sa Zoranom i ostalim bivšim klubovima u stalnom kontaktu. Prema tome, nije to nikakva tajna. Ne želim govoriti protiv klubova u kojima sam proveo izvjesno vrijeme. Sad da govorim nešto protiv Veleža, Nantesa, Dinama, PSG-a, ma to je za mene apsurd, nonsens…"

Halilhodžić je prokomentirao i odlazak Nenada Bjelice te što napraviti da se momčad podigne, a više pročitajte na net.hr.

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3539:45-642
7Istra 1961 3536:52-1641
8Gorica 3432:48-1638
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!