Košarka

Džanan Musa predvodio oslabljene Netse u teškom porazu, Miami svladao Kingse

Branimir Korać • četvrtak, 23.07.2020.
Džanan Musa predvodio oslabljene Netse u teškom porazu, Miami svladao Kingse

Odigrana su još dva susreta pripremnog dijela za nastavak NBA sezone, a najteže su stradali oni koji su i najviše oslabljeni, Brooklyn Netsi...

Noćašnji program u Disney Worldu donio je dva susreta i pobjede Miami Heata i New Orleans Pelicansa. Igrači se u neobičnom vremenu i neobičnim uvjetima zagrijavaju za neobičnu završnicu koja će biti sve samo ne onakva kakvu smo navikli.

Miami Heat noćas je upisao pobjedu protiv Sacramento Kingsa sa 104:98, teško ju je izborio iako su Kingsi jako oslabljeni. Nije Heatu igrao Bam Adebayo, ali niti Kingsima Marvin Bagley, Harrison Barnes, De'Aaron Fox, Richaun Holmes, Alex Len.

U ravnopravno raspoređenoj minutaži na većinu igrača, Heat su predvodili Duncan Robinson s 18 poena (5/8 trica) te Tyler Herro s 15 poena i šest skokova, ali i tricu 0/7.

Kod Kingsa Buddy Hield završio je s 19 poena i pet skokova, a Nemanja Bjelica dodao je 13 poena.

Iznimno oslabljeni Brooklyn Netsi teško su stradali protiv New Orleans Pelicansa. Upisali su visok poraz 99:68 što i ne čudi s obzirom da im nedostaje većina momčadi.

Netsi su već na poluvremenu bili 20 poena u minusu, a kako nisu imali širinu i potrebnu kvalitetu, nisu se mogli niti izvući iz te situacije.

Pelicansi su bez Ziona Williamsona, a predvodili su ih s po 14 poena Nickeil Alexander-Walker i E'Twaun Moore s po 14 poena.

Kod Netsa Džanan Musa ubacio je 11 poena uz pet skokova, a po deset su dodali Caris LeVert, Jarrett Allen (deset skokova) i Rodions Kurucs (pet skokova).

NBA pripremne:
Miami Heat - Sacramento Kings 104:98
Brooklyn Nets - New Orleans Pelicans 68:99

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!