Rukomet

Renato Sulić vratio se kući i karijeru završava u Zametu

Mihaela Bradovski • petak, 24.07.2020.
Renato Sulić vratio se kući i karijeru završava u Zametu
Foto: Pixsell

Riječki Zamet dobio je veliko pojačanje. Klub je pojačao Renato Sulić, bivši hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih pivota u posljednja dva desetljeća...

Veliki posao napravili su u Zametu dovođenjem jednog od najboljih pivota novijeg doba Renata Sulića. Sulić se vraća tamo gdje je i započeo profesionalnu karijeru, u svoj Zamet te vjeruje kako će svojim iskustvom puno pomoći mlađim igračima.

Sulić je prošle sezone igrao u dresu Wisle Plock, a vrhunac karijere imao je u Veszpremu gdje je bio jedan od nacjenjenijih igrača te tamo odradio najbolje godine karijere.

S hrvatskom reprezentacijom je osvojio zlato u Portugalu, bio je i član srebrne reprezentacije s Europskog prvenstva u Norveškoj. Kasnije je nepravedno zaobilažen i otpisan.

"Vratio sam se kući, iako sam planirao završiti karijeru. Korona je poremetila planove i trebalo je malo vremena da se dojmovi slegnu. Ovdje su dečki s kojima sam ja igrao, ali i svi ostali koji su tu i koji su moji prijatelji. Trebalo je vremena da posložim privatni život, ali znao sam da ću sigurno ostati u sportu jer ja bez toga ne mogu. Odlučio sam se vratiti, ne kako bih nekome oduzimao minutažu niti da se dokazujem jer smatram da sam sebe dokazao davno i da se mogu samo potvrđivati. Želja mi je da dečki nešto nauče iz mog iskustva i karijere koja traje već 22 godine i to je ono što me najviše veseli. Tu je i Valter Matošević, moj bivši suigrač i u klubu i u reprezentaciji pa vjerujem da ćemo se dobro nadopunjavati", istaknuo je Sulić nakon potpisa ugovora, a prenosi Fiuman.

Zamet u novu sezonu ulazi u novom ruhu, pojačan i s velikim ambicijama. Sulićev potpis je šlag na tortu.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!