Vodeni sportovi

Marcelić: 'Ne gubimo vjeru, sve je stvar trenutka i brzo se okrene'

Mihaela Bradovski • subota, 25.07.2020.
Marcelić: 'Ne gubimo vjeru, sve je stvar trenutka i brzo se okrene'
Foto: Pixsell

Jug u finalnoj seriji hrvatskog prvenstva vodi s 2-0, ali u Mladosti ne očajavaju već u Dubrovniku idu na pobjedu koja bi možda mogla i okrenuti cijelu seriju...

Jug ima prvu meč loptu za prvaka Hrvatske, Mladost je u teškoj situaciji jer gubi 2-0, ali ne gubi nadu i pokušat će se vratiti. Neće biti jednostavno, zna to i Zoran Bajić, ali vjeruje u podjednake šanse.

"Velika želja i sportski cilj pobijediti je u ovoj utakmici od iznimnog značaja. Gledat ćemo pod svaku cijenu da vratimo seriju u Zagreb, na naš teren. Moramo biti puno koncentriraniji, iskorištavati prilike koje izborimo. Mislim da su nam šanse u najmanju ruku podjednake, želja nam je da budemo pravi i odigramo kvalitetno. Želja nam je pobjeda i povratak na naš prekrasni bazen u Zagreb gdje ćemo nastaviti pozitivnu seriju", najavio je Bajić.

Kapetan Mladosti Ivan Marcelić također ne gubi nadu i vjeruje kako se Mladost još uvijek stigne vratiti.

"Čeka nas težak posao u trećoj utakmici u Dubrovniku, nakon prve dvije utakmice u kojima smo bili na sličnom nivou, ali smo nažalost izgubili. Ne gubimo vjeru, sve je stvar trenutka i brzo se okrene. Ima se još dosta za igrati, vjerujem da pobjedom u Dubrovniku možemo vratiti u igru i borbu za prvaka Hrvatske", izjavio je kapetan Mladosti Ivan Marcelić.

Susret u Dubrovniku počinje večeras u 20:15.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!