Nogomet

Tomić: 'Poseban dan za mene, finale u rodnom gradu'

Matej Kačan • subota, 01.08.2020.
Tomić: 'Poseban dan za mene, finale u rodnom gradu'
Foto: Pixsell

Susret finala Kupa u Šibeniku između Rijeke i Lokomotive je najavio i trener Lokomotive Goran Tomić, inače rođeni Šibenčanin...

Finale hrvatskog nogometnog Kupa sigurno je dvostruko poseban događaj za Gorana Tomića. Trener Lokomotive ima priliku napraviti povijesni uspjeh sa svojom momčadi, a do toga može doći u svom rodnom Šibeniku.

"Sigurno jedan poseban dan za mene jer sam rođen u Šibeniku i igram finale u svom rodnom gradu. Kad igrate četiri puta protiv neke ekipe, onda znate sve njene vrline i mane. Sve utakmice ove sezone su bile dosta izjednačene, detalji su odlučivali i tako će biti i sad."

Rijeka i Lokomotiva su odigrali nekoliko jako gustih susreta, a Lokomotiva u finale stiže nakon još jedne velike utakmice, one protiv Osijeka. No Tomić očekuje da momčad pruži sve od sebe.

"Mislim da svoje kvalitete imamo i mi i Rijeka koja je u jako dobroj formi i ima jako dobrog trenera, detalji će odlučivati. Nakon utakmice protiv Osijeka smo imali jako veliko pražnjenje, ostvarili smo fantastičan i povijesni rezultat. No igrači znaju što im ova utakmica donosi i želimo se od ove sezone oprostiti s trofejem."

Zdravstveni bilten ekipe nije idealan, ali u ovakvoj utakmici žele igrati svi i svakako će i netko načet željeti dati sve od sebe i nastupiti u ovako velikoj utakmici.

"Bilo je nekih sitnih problema i ožiljaka nakon susreta s Osijekom, ali ćemo sve vidjeti na treningu, koliko su igrači spremni. Ja se nadam da neće biti nekih velikih problema i da će svi biti spremni za utakmicu. Teško je prognozirati kakva se utakmica očekuje, a ja ponavljam da će odlučiti jedan detalj", završio je Tomić.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!