Nogomet

Seongnam ipak bez pobjede, Tomislav Kiš ponovno strijelac

Branimir Korać • subota, 01.08.2020.
Seongnam ipak bez pobjede, Tomislav Kiš ponovno strijelac
Foto: Pixsell

Seongnam je upisao neugodan poraz kod kuće protiv Seoula 2:1 unatoč pogotku Tomislava Kiša. Rezultati ne idu u prilog Seongnamu koji je pao na deveto mjesto i ima samo bod više od predzadnjeg Seoula...

Južnokorejsko prvenstvo došlo je do 14. kola u kojem je Seongnam ugostio Seoul i imao veliku priliku uhvatiti priključak s gornjom polovicom i doći do šestog mjesta, ali ipak je upisao poraz.

Seoul je loše krenuo u sezonu pa čak i s ovom pobjedom ostaje na predzadnjem mjestu i iza Seongnama. Riječ je ujedno o momčadi koja ima daleko najlošiju obranu u ligi, napad je također jedan od najneefikasnijih, no isto vrijedi i za Seongnam koji je u ovom susretu došao tek do desetog prvenstvenog pogotka.

Postigao ga je Tomislav Kiš u posljednjim trenucima prvog poluvremena kada je dobro utrčao iz drugog plana i podignutu loptu glavom pospremio u mrežu.

Bio je to pogodak za 1:1 s obzirom da je sredinom prvog dijela Seoul poveo golom Yun Ju-Taea. U 71. minuti gosti su još jednom došli do pogotka, ponovno je zabio Yun i ovaj put bilo je dovoljno za pobjedu.

Kiš je odradio 77 minuta nakon čega ga je zamijenio Yang Dong-Hyen.

Seongnam FC - FC Seoul Rezultati uživo

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!