Nogomet

Pobjeda Jakirovića, remi Kovača, Duje Čop potvrdio pobjedu Standarda

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2020.
Pobjeda Jakirovića, remi Kovača, Duje Čop potvrdio pobjedu Standarda
Foto: Pixsell

Hrvatski internacionalci odradili su niz prijateljskih susreta, a među strijelcima se našao samo Duje Čop...

U sklopu priprema za novu sezonu Sergej Jakirović s Mariborom igrao je prijateljsku utakmicu protiv Beltinaca i slavio s visokih 8:1. Slovenski drugoligaš poveo je u sedmoj minuti, ali nakon toga Maribor je vrlo brzo poravnao, do poluvremena i poveo pa u nastavku susreta pregazio Beltince.

Mauko je u sedmoj minuti zabio za goste da bi Dervišević i Zahovič okrenuli do odlaska na odmor. Golijada je uslijedila u nastavku susreta, po dva gola Tavaresa i Bajdea te po jedan Mešanovića i Silve za konačnih 8:1.

Niko Kovač s Monacom je odradio provjeru protiv svoje bivše momčadi Eintrachta iz Frankfurta. Jaka provjera za jedne i druge okončana je remijem 1:1.

Poveo je Eintracht preko Goncala Paciencije, a remi Monacu donio je mladi Nizozemac pristigao iz Groningena Anthony Musaba u 85. minuti susreta.

Jaku provjeru imao je i Standard iz Liega koji je igrao protiv Reimsa i slavio s 3:0. Već na poluvremenu imao je lijepu točku da bi u drugom dijelu dovršio posao.

U 18. minuti Belgijci su poveli golom Edena Shamira da bi krajem poluvremena na 2:0 povisio Michel Ange Balikwisha. U drugom dijelu u 58. minuti Duje Čop postavio je konačnih 3:0.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!