Nogomet

Kutak za kladioničare: Ludogorec ide po Superkup, a Lecce po ostanak u ligi

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2020.
Kutak za kladioničare: Ludogorec ide po Superkup, a Lecce po ostanak u ligi

Dok neke lige počinju, neke tek završavaju. Tako se Bugari Superkupom pripremaju za novu sezonu, a Talijani tek igraju zadnje kolo...

Ludogorec - Lokomotiv Plovdiv

Uoči početka nove sezone Bugari će odraditi Superkup u kojem se sastaju prvak Ludogorec i osvajač Kupa Lokomotiv Plovdiv. Nema dvojbe da Ludogorec ima kvalitetniju momčad i htjet će u sezonu ući s prvim trofejom. Dok je prošle sezone u bugarskom prvenstvu izdominirao uz samo jedan poraz i to u zadnjem kolu kada je sve bilo odlučeno, Ludogorec je u Kupu podbacio, ispao u četvrtfinalu i Lokomotiv je to iskoristio te kasnije uzeo trofej. Sada će pokušati doći do još jednog iznenađenja, ali bit će jako teško. Momčad iz Razgrada bi trebala slaviti.

Prognoza: Pobjeda Ludogorca

Koeficijenti (Supoersport): Pobjeda Ludogorca 1.55, neriješeno 4.40, pobjeda Lokomotiva 8.00

Lecce - Parma

Simpatična momčad iz Leccea, jednog od najsiromašnijih dijelova Italije, ne igra loš nogomet i pokazuje kako je spremna boriti se do kraja. U prošlom kolu slavila je u gostima kod Udinesea i tako ostala u borbi za ostanak u ligi. S druge strane Genoa ima dva vezana poraza s ukupnih 8:0, već godinama se bori za ostanak i uvijek nekako provlači, možda je sada došlo vrijeme da se sreća okrene. Lecce protiv Parme treba pobjedu u svakom slučaju, a Genoa ne smije pobijediti momčad svog bivšeg trenera.

Prognoza: Pobjeda Leccea

Koeficijenti (Supoersport): Pobjeda Leccea 1.65, neriješeno 4.30, pobjeda Parme 4.30

Boston Celtics- Portland Trail Blazers

Za Blazerse je svaka utakmica u Orlandu finale. Momčad se nalazi u grčevitoj borbi za doigravanje, trenutno je na devetom mjestu Zapada, osmoplasirani Memphis bježi 2.5 pobjede, a upravo Grizzliese su Blazersi svladali u početku puta u Orlandu. Odličan susret, produžetak i pobjeda Blazersa koji nisu kompletni, ali jači su nego što su bili u regularnom dijelu prije početka koronakrize. Vratio se Jusuf Nurkić i odmah ima velik utjecaj na igru, vratio se i Zach Collins i Blazersi su automatski jači tamo gdje su bili najslabiji, pod košem. Boston je odličan, ali malo ćemo i navijački uvijek simpatičnim Blazersima dati priliku da naprave iznenađenje.

Prognoza: Pobjeda Portlanda

Koeficijenti (Supoersport): Pobjeda Bostona 1.60, neriješeno 14.0, pobjeda Portlanda 2.40

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!