Nogomet

Kutak za kladioničare: Thun u borbi za opstanak, Vekić i Hercog kreću pobjedama

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.08.2020.
Kutak za kladioničare: Thun u borbi za opstanak, Vekić i Hercog kreću pobjedama
Foto: Pixsell

Ovaj ponedjeljak obilježava povratak tenisa, na rasporedu su mečevi prvog kola na WTA turniru u Palermu gdje odmah igra i Donna Vekić...

Zürich - Thun

Zadnje kolo švicarskog prvenstva obilježit će borba za opstanak. Thun i Sion bore se za izravan ostanak u švicarskom najvišem rangu. Thun je trenutno prvi iznad crte i ima bod više od Siona. Sion ide u goste Servetteu, a Thun Zürichu i upravo on ima veće šanse za pozitivan rezultat. Zürich je u očajnoj formi, imao je i velikih problema sa zarazom koronavirusom te je upisao šest uzastopnih poraza, a ne bi čudilo da upiše i sedmi. Thun s druge strane u zadnjih šest gola ima tri pobjede i tri remija.

Prognoza: Pobjeda Thuna

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Züricha 4.50, neriješeno 4.50, pobjeda Thuna 1.80

Donna Vekić - Arantxa Rus

Kreće, tj. nastavlja se teniska sezona. Nakon pet mjeseci u Palermu će biti odigrani prvi WTA mečevi. Donna Vekić kreće već prvog dana, protivnica joj je 70. igračica svijeta Arantxa Rus s kojom Donna ne bi smjela imati problema. Ne bi smjela u nekim idealnim uvjetima da su objke u natjecateljskoj formi, ovako će biti zanimljivo vidjeti u kakvom se stanju vraćaju. Vjerujemo da je Donna bolja igračica i da će pronaći put do pobjede.

Prognoza: Pobjeda Vekić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Vekić 1.55, pobjeda Rus 2.85

Polona Hercog - Elisabetta Cocciaretto

Polona Hercog u prvom kolu turnira u Palermu igra protiv domaće igračice s pozivnicom Elisabette Cocciaretto. Hercog je 45. igračica svijeta, a Talijanka 156. i vrlo rijetko se pojavljuje na WTA Touru. Cocciaretto je najbolje rezultate ostvarivala na ITF razini i po kvaliteti Hercog je veliki favorit. No isto vrijedi kao i za Donnu Vekić, ostaje za vidjeti u kakvom su igračice stanju i koliko su daleko od neke zadovoljavajuće forme.

Prognoza: Pobjeda Hercog

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Hercog 1.55, pobjeda Cocciaretto 2.85

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!