Nogomet

Kutak za kladioničare: Inter u Njemačkoj hvata četvrtfinale Europske lige

Branimir Korać • srijeda, 05.08.2020.
Kutak za kladioničare: Inter u Njemačkoj hvata četvrtfinale Europske lige

Nastavlja se natjecanje u Europskoj ligi gdje bi posebno zanimljivo moglo biti u Gelsenkirchenu gdje se sastaju Inter i Getafe...

Inter - Getafe

Inter i Getafe sastaju se u osmini finala Europske lige, a za razliku od većine parova, oni igraju na samo jednu utakmicu. Razlog je u neodigravanju prve utakmice u Milanu zbog vrlo loše epidemiološke situacije u to vrijeme te je odlučeno kako će se odigrati samo jedna utakmica i to na neutralnom terenu. S obzirom da se kompletna završnica igra u Njemačkoj, ovaj susret također je prebačen tamo i to u Gelsenkirchen. Dvoboj na sve ili ništa i vjerujemo kako će veća kvaliteta Intera ipak doći do izražaja i da će Conteova momčad proći dalje. Inter je u natjecateljskom ritmu za razliku od Getafea kojem je sezona ranije završena.

Prognoza: Pobjeda Intera

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Intera 1.85, neriješeno 3.60, pobjeda Getafea 5.50

LA Lakers - Oklahoma City Thunder

Los Angeles Lakersi večeras igraju protiv Oklahoma City Thundera. Bit će prvi na Zapadu, ali sada nakon serije loših rezultata Bucksa, otvara im se mogućnost da završe ovaj, nazovimo ga regularan dio sezone kao najbolja momčad lige. S obzirom da se igra na neutralnom terenu, to nema neku veliku ulogu u samom finalu lige, ali nešto znači psihološki i zbog samog prestiža. Imali su Lakersi u Orlandu dosad već jednu dosta lošu utakmicu uz skroman nastup Anthonyja Davisa koji je odgovorio odmah u sljedećoj utakmici sjajnim nastupom. U svakom slučaju su kvalitetniji od Thundera te očekujemo pobjedu Jamesa i društva.

Prognoza: Pobjeda Lakersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Lakersa 1.55, neriješeno 18.0, pobjeda Thundera 3.30

Utah Jazz - Memphis Grizzlies

Dvije momčadi koje ne briljiraju zasad u Orlandu. Jazzeri su upisali pobjedu i dva poraza dok je Memphis tri puta poražen i zaradio je dodatni udarac ozljedom Jarena Jacksona kojeg neće biti do kraja sezone. Jackson je bio jedan od najboljih igrača Memphisa ne samo u Orlandu već cijele sezone i ovo je ozbiljan udarac. Jazzeri su vrlo motivirani, moraju pronaći pravu formu i početi igrati kvalitetnu košarku. Ovakav uzdrmani Memphis kojem gori pod petama mogaio bi biti dobar izbor za takvo što.

Prognoza: Pobjeda Jazza

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Jazza 1.70, neriješeno 17.0, pobjeda Grizzliesa 2.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!