Nogomet

Kutak za kladioničare: Wolverhampton preko Olympiakosa ide do četvrtfinala

Branimir Korać • četvrtak, 06.08.2020.
Kutak za kladioničare: Wolverhampton preko Olympiakosa ide do četvrtfinala

I današnji dan obilježava Europska liga, na rasporedu su susreti osmine finala. Mi smo se odlučili za tri dvoboja...

Wolverhampton - Olympiakos

Prvi dvoboj ova dva protivnika prije pet mjeseci u Grčkoj okončan je 1:1, a napokon je stigao red na uzvrat. Wolverhampton pobjeda vodi u četvrtfinale, nema sumnje da je kvalitetniji protivnik i da su mu veće šanse za pobjedu, no mora biti oprezan jer je Olympiakos tipičan protivnik koji zna igrati na rezultat, ako treba i neatraktivno i pragmatično. Ipak Wolvesi iza sebe imaju jako dobru sezonu u Premier ligi gdje su oduševili nekim nastupima te bi uz takvu igru trebali doći do pobjede. Kvaliteta je definitivno na njegovoj strani.

Prognoza: Pobjeda Wolverhamptona

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Wolverhamptona 1.80, neriješeno 3.80, pobjeda Olympiakosa 5.50

Bayer Leverkusen - Rangers

Bayer je dobar dio posla odradio u Škotskoj, no to ne znači da će zato u uzvratu igrati "labavije" i ostaviti Rangersima puno prostora. Peter Bosz posljednjih dana uporno upozorava kako nema opuštanja, da se mora svaki susret shvatiti ozbiljno, a shodno tome najavljuje i najbolju moguću trenutnu momčad koju će predvoditi Kai Havertz. Rangersi su svjesni da trebaju zabiti najmanje tri gola i uz to odigrati sjajno u obrani da bi iznenadili. To baš i neće ići tako jednostavno, prije će Bayer odraditi svoj dio posla i brzo ubiti svaku nadu gostima.

Prognoza: Pobjeda Bayera

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bayera 1.70, neriješeno 4.40, pobjeda Rangersa 5.50

Sevilla - Roma

Sevilla i Roma igrat će samo jednu utakmicu i bolji iz tog dvoboja prolazi u četvrtfinale Europske lige. Roma je natjecateljski u nešto boljoj poziciji, istina je da igrači nisu najsvježiji, ali isto tako imali su dovoljno vremena za oporavak za ovaj dvoboj. Džeko i društvo sposobni su svakoj momčadi zabiti barem jedan pogodak, ali i Sevilla ima jake adute. Ovdje bi se vrlo lako moglo dogoditi da jedan gol otvori utakmicu.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol 1.65, jedan ili oba ne daju gol 2.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!