Nogomet

Sarri: 'Zbog poraza u prvom susretu, moramo igrati onako kako Lyonu najviše odgovara'

Branimir Korać • petak, 07.08.2020.
Sarri: 'Zbog poraza u prvom susretu, moramo igrati onako kako Lyonu najviše odgovara'

Juventus i Lyon večeras odlučuju o putniku u četvrtfinale Lige prvaka, Lyon je dobio prvu utakmicu u Francuskoj s 1:0 i Juventus mora na svom travnjaku do preokreta.

Težak posao je pred Juventusom koji ispred sebe ima čvrstog i kvalitetnog protivnika, ali nema izbora, mora do pobjede i anulirati zaostatak 0:1 iz prve utakmice u Francuskoj. Maurizio Sarri upozorava da je to rezultat koji je dodatna opasnost.

"Trebamo odličan nastup, Lyon je napredovao nakon što je prešao igrati s trojicom iza, vrlo je gust u sredini i opasan u kontranapadu. S obzirom na rezultat iz prve utakmice, čeka nas jako težak dvoboj i moramo u njega ući mirno i fokusirano. Na žalost, zbog poraza u prvom susretu, moramo igrati onako kako Lyonu najviše odgovara, morat ćemo biti oprezni jer imaju jako opasnog Depayja, ali nemamo nemoguću misiju. Prvu utakmicu smo igrali pred navijačima, u uzvratu ih neće biti i to su uvjeti na koje se svi privikavamo. Uvijek je tužno igrati pred praznim tribinama, posebno u Ligi prvaka. Možemo se samo nadati da to neće dugo trajati jer je teško i za igrače i navijače."

Na pressici Sarri još nije bio siguran hoće li Dybala biti u momčadi, ali danas je potvrđeno kako je u konkurenciji- Sarri je potvrdio kako će igrati Cuadrado od prve minute.

"On će startati, ali još nismo odlučili hoće li igrati u napadu ili više iza. Tu su i Gonzalo Higuain i Miralem Pjanić kojima rastu akcije, Higuain diže formu, Pjanić je bio umoran, ali sada je svježiji i spremniji."

Sarri se ponovno suočio s pitanjima o svojoj budućnosti i još jednom potvrdio kako nema baš nikakvih naznaka da bi trebao otići niti o tome razmišlja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!