Nogomet

Problemi s ozljedama u PSG-u dohvatili i Tuchela

Matej Kačan • subota, 08.08.2020.
Problemi s ozljedama u PSG-u dohvatili i Tuchela

Desetkovani PSG se sprema za četvrtfinale Lige prvaka protiv Atalante, a nova otegotna okolnost u tim pripremama je ozljeda stopala koja je zahvatila čak i trenera Thomasa Tuchela...

Kao da Parižanima u pripremi za susret protiv Atalante u srijedu nisu dovoljne ozljede Kyliana Mbappéa, Layvina Kurzawe i Marca Verrattija, suspenzija Angela Di Marije i odlazak Edinsona Cavanija, problemi su napali i trenera.

Naime, Thomas Tuchel je pretrpio frakturu stopala i navijači PSG-a s pravom mogu smatrati da je njihova momčad ukleta pred nastavak Lige prvaka. Klub je izbacio priopćenje u kojem potvrđuje ozljedu, ali nije navedeno hoće li to ometati Tuchela u vođenju ekipe.

PSG na sve te probleme prije Atalante ima i problem manjka natjecateljskih utakmica jer je od prekida nogometa zbog koronavirusa odigrao tek dva finala kupova u kojima nije izgledao sjajno, a Atalanta dolazi u Lisabon u sjajnoj formi i iz borbe za vrh u Serie A.

Sam Tuchel je zato nedavno priznao da je Atalanta u prednosti nad Parižanima, pogotovo u sustavu gdje se igra na samo jednu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!