Tenis

Simona Halep prva, a Petra Martić druga nositeljica u Pragu, održan ždrijeb turnira

Mihaela Bradovski • subota, 08.08.2020.
Simona Halep prva, a Petra Martić druga nositeljica u Pragu, održan ždrijeb turnira

Sljedećeg tjedna u Pragu je na rasporedu WTA turnir na kojem će nastupiti druga igračica svijeta Simona Halep, a druga nositeljica bit će najbolja hrvatska igračica Petra Martić...

Ovog tjedna na rasporedu je prvi turnir nakon prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, u Palermu se tenisačice bore za titulu, a daleko je dogurala i Petra Martić koja danas igra polufinale protiv Anett Kontaveit.

Odmah nakon završetka turnira u Palermu, tenisačice sele u Prag gdje ih čeka sljedeći tjedan novi turnir. Tamo će Martić biti druga nositeljica, a saznala je i prvu protivnicu u turniru.

U prvom kolu igrat će protiv Ruskinje Varvare Gračeve, 20-godišnjakinje koja tek ulazi na WTA Tour te je dosad najveće rezultate ostvarivala na ITF turnirima.

Ako upiše pobjedu protiv Gračeve u meču u kojem će biti favorit, Martić će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča između Kristyne Pliškove i Linde Fruhvirtove.

Prva nositeljica je Simona Halep koja je imala namjeru nastupiti i u Palermu, ali zbog 14-dnevne izolacije je odustala, no u Pragu će igrati. Ona kreće protiv Polone Hercog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!