Nogomet

Kutak za kladioničare: Barcelona izbacuje Napoli, Blazersi će iznenaditi Clipperse

Branimir Korać • subota, 08.08.2020.
Kutak za kladioničare: Barcelona izbacuje Napoli, Blazersi će iznenaditi Clipperse

Večeras ćemo saznati i preostale sudionike četvrtfinala Lige prvaka, a među njima bi trebala biti i Barcelona koja je veliki favorit u uzvratu protiv Napolija...

Barcelona - Napoli

Barcelona dočekuje Napoli u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka. prvi dvoboj u Napulju okončan je 1:1, domaćin je propustio priliku doći do pobjede i staviti Barcu u još veće probleme. Atmosfera u Barceloni u završnici sezone nije bila dobra, dapače, dosta se govorilo o nezadovoljstvu igrača Quiqueom Setienom, Messi je navodno odbijao poslušnost, ali ovo je prevažno natjecanje da svi ne zapnu i pruže sve od sebe za pobjedu i prolaz dalje. Bez daljnjeg Barcelona je kvalitetnija i ako odigra svoju normalnu utakmicu, Napoli neće imati previše šanse.

Prognoza: Pobjeda Barcelone

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Barcelone 1.65, neriješeno 4.40, pobjeda Napolija 6.00

Petra Martić - Anett Kontaveit

Petra Martić dogurala je do polufinala turnira u Palermu i to uz dobru igru, u nekim trenucima i iznenađujuće dobru s obzirom na stanku kakvu je imala. Anett Kontaveit joj nije nepoznanica, s Estonkom je igrala već ove godine i svladala ju je u dva seta u Dubaiju. Kontaveit je u Palermu upisala također tri pobjede i dok je Petra izgubila jedan set, Kontaveit je izgubila jedan više. Očekujemo tijesan meč, ali ipak slavlje Petre Martić.

Prognoza: Pobjeda Martić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Martić 1.75, pobjeda Kontaveit 2.35

Portland Trail Blazers - LA Clippers

Portland Trail Blazersi žestoko se bore za mjesto u doigravanju i ta borba mogla bi potrajati do samog kraja regularnog dijela sezone. Razmaci su vrlo mali, veliki broj momčadi je u igri za to jedno mjesto i svaka pobjeda je bitna. Blazerse večeras očekuje dvoboj protiv jedne od najboljih momčadi lige i jednog od glavnih kandidata za titulu prvaka. Naravno, s druge strane bit čće LA Clippersi s Ivicom Zupcem, ali bez Kawhija Leonarda i vrlo vjerojatno Patricka Beverleyja. Veliki hendikep koji povećava šanse Blazersa u ovom susretu.

Prognoza: Pobjeda Blazersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Blazersa 2.15, neriješeno 15.0, pobjeda Clippersa 2.15

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!