Nogomet

Flick: 'Chelsea ima jako uzbudljivu momčad s puno brzine i ritma u napadu, ali mi smo bili briljantni'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.08.2020.
Flick: 'Chelsea ima jako uzbudljivu momčad s puno brzine i ritma u napadu, ali mi smo bili briljantni'

Bayern je kroz dvije utakmice pomeo Chelsea i otišao u četvrtfinale. 4:1 i Münchenu i ukupnih 7:1 dovoljno pokazuje koliko je Bayern bio dominantan.

Hansi Flick može biti ponosan na način na koji Bayern igra i kako izgleda. Njegova momčad potpuno dominira i nimalo ne čude sjajni rezultati. U četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv Barcelone, a do tamo je došao s dvije sjajne utakmice protiv Chelseaja.

"Jako sam sretan. Željeli smo pobjedu kako bi nastavili gdje smo stali i momčad je jako dobro odradila posao. Chelsea ima jako uzbudljivu momčad s puno brzine i ritma u napadu, ali mi smo bili briljantni. Prvih 30 minuta odigrali smo na svjetskoj razini, Chelsea nije imao šanse."

Prolaz Bayerna je očekivan, kvalitetniji je od Chelseaja, ali ipak se očekivao veći otpor Engleza kroz ta dva susreta. Flick ističe kako će njegova momčad biti spremna za Barcelonu.

"Ono što obilježava moju momčad je da na travnjaku stoji kao pravi tim. Ne mogu se požaliti na ništa. Sada je najvažnije da se oporavimo, odmorimo i pripremimo za let u Portugal. Idemo već u nedjelju, dobro ćemo se pripremiti za četvrtfinale i nadam se da ćemo opet pokazati naše jače strane. Želimo isti ovaj intenzitet i kvalitetu igre prenijeti i u susret protiv Barcelone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!