Nogomet

Solskjaer uoči završnice Europske lige: 'Sada osvojiti trofej bio bi najveći trenutak u mojoj karijeri'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.08.2020.
Solskjaer uoči završnice Europske lige: 'Sada osvojiti trofej bio bi najveći trenutak u mojoj karijeri'

Manchester United u četvrtfinalu Europske lige igrat će protiv Kopenhagena u Kölnu, a ambicije Uniteda su poznate - otići do kraja i osvojiti ovo natjecanje...

Ole Gunnar Solskjaer sanja osvajanje Europske lige. Prvi mu na putu stoji Kopenhagen, prepreka koju bi trebao preskočiti, ali on želi vi i nada se odlasku do kraja.

"Ambiciozan sam i san mi je osvojiti trofej s ovim klubom. Dugujem svoju karijeru ovom klubu i osvajanje trofeja kao trener bio bi mi najveći trenutak u nogometnom životu, bilo bi to najveće dostignuće. Kao igrač bio sam dio sjajne momčadi, Roy Keane može reći kako ga leđa bole jer me nosio na njima i vjerojatno je u pravu, ali uvijek sam davao sve od sebe. Međutim sada osvojiti trofej bio bi najveći trenutak u mojoj karijeri."

Osvajanje Europske lige bio bi korak naprijed i nadogradnja na sve ono pto je dosad napravio.

"Sve je u rukama igrača. Znaju što u Manchesteru imaju i što od toga mogu složiti. Prije 18 mjeseci napravili smo plan i znali smo da se to neće moći ostvariti preko noći. Želimo graditi, bili smo u finalu EFL kupa i FA kupa, a sljedeći korak je pred nama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!