Košarka

Thunder velikim preokretom u zadnjoj dionici do pobjede protiv Heata

Branimir Korać • četvrtak, 13.08.2020.
Thunder velikim preokretom u zadnjoj dionici do pobjede protiv Heata

Odigrana su još tri susreta NBA lige, a sva tri ponudila su puno uzbuđenja i potencijalnih ishoda...

Čudesnim preokretom u četvrtoj dionici Oklahoma City Thunder stigao je do pobjede protiv Miamija. Heat je vodio čak s 22 razlike u zadnjoj dionici, ali nije to zadržao te je Thunder zahvaljujući Mikeu Muscali, inače najpoznatijem po tradeu u kojem je Ivica Zubac završio u Clippersima, a on u Lakersima, došao do pobjede.

Darius Bazley predvodio je Thunder s 21 poenom (5/8 trica) i devet skokova, a Shai-Gilgeous Alexander dodao je 18 poena. U Miamiju Tyler Herro ubacio je 30 poena uz šest skokova, a Duncan Robinson 19 poena (5/7 trica).

Iako je bilo najavljeno kako Ben Simmons i Joel Embiid neće igrati protiv Raptorsa, Embiid je ipak igrao i kraće vrijeme proveo na parketu.

Raptorsi su i bez trenera Nicka Nursea na kraju slavili, a ubačaj Stanleyja Johnsona pet sekundi prije kraja ubacio je za otklanjanje svih dvojbi.

Kod Toronta Kyle Lowry ubacio je 19 poena, jednako koliko i s klupe Chris Boucher (devet skokova). Na suprotnoj strani Tobias Harris ubacio je 22 poena uz šest skokova, a Furkan Korkmaz 21 poen (5/9 trica).

James Harden ostao je za asistenciju kratak do triple-doublea. Rocketsi su nastavili naizmjenično odmarati njega i Westbrooka, a ovdje je Harden upisao 45 poena (7/14 trica), 17 skokova i šest asistencija.

Pacersi su na kraju odnijeli pobjedu unatoč briljantnom nastupu Hardena. S druge strane po 18 poena upisali su Justin Holiday (šest skokova) i Myles Turner (12 skokova).

NBA:
Oklahoma City Thunder - Miami Heat 116:115
Philaselphia 76ers - Toronto Raptors 121:125
Houston Rockets - Indiana Pacers 104:108

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!