Nogomet

Kutak za kladioničare: Atletico ide prema polufinalu Lige prvaka, u NBA ligi borba za play-in

Branimir Korać • četvrtak, 13.08.2020.
Kutak za kladioničare: Atletico ide prema polufinalu Lige prvaka, u NBA ligi borba za play-in

Vrlo zanimljiv sportski dan je pored nama, a vrhunac će biti u večernjim satima kada nas čeka četvrtfinale Lige prvaka i rasplet u NBA ligi...

RB Leipzig - Atletico Madrid

Drugo četvrtfinale Lige prvaka donosi dvoboj između Leipziga i Atletica. Puno toga ide u prilog Atleticu koji je "stara kost" u ovoj fazi Lige prvaka, zna kako se igraju ove utakmice i ima puno igrača koji su prošli kroz takve susrete. Njegov stil igre je kao stvoren za ovakve utakmice u kojima rijetko vidimo lepršavu igru, pobjeđuju uporniji, čvršći, jači ili kako je Marca jednom napisala, u takvim utakmicama pobjeđuje Atletico. Ne zaboravimo i da je Leipzig hendikepiran nakon odlaska Wernera, probat će ga nadomjestiti Schick.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Leipziga 3.70, neriješeno 3.20, pobjeda Atletica 2.40

Dallas Mavericks - Phoenix Suns

Mogu li Sunsi dobiti svih osam utakmica i svejedno ostati bez doigravanja? Moguće je i čak nije nerealno. Da bi zadržali šanse i nastavili sanjati, moraju pod svaku cijenu upisati pobjedu protiv Dallasa. Mavericksi su osigurali sedmu poziciju, ne mogu ni gore ni dolje i lako je moguće da će Dončić i(li) Porzingis na odmor, To je onda već neka sasvim druga priča i šanse Sunsa rastu. Iako bi u ovakvoj formi postojale i da Mavsi uđu u punom sastavu.

Prognoza: Pobjeda Sunsa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Mavericksa 3.10, neriješeno 18.0, pobjeda Sunsa 1.60

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies

I Memphis ima imperativ pobjede. Može i s porazom proći u play-in, ali tu mu treba onda pomoć Dallasa, no da bi bio siguran, mora svladati Milwaukee. Nije nemoguće bez obzira na to što je Milwaukee jedna od najboljih momčadi lige, neće biti Giannisa Antetokounmpa, a možda i još nekih igrača. Bucksima ova utakmica nije bitna, a Memphisu znači sve.

Prognoza: Pobjeda Grizzliesa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bucksa 1.75, neriješeno 13.0, pobjeda Grizzliesa 2.15

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!