Nogomet

Müller: 'Hvala na tituli igrača utakmice, možda u ovom trenutku imamo 12 do 15 podjednakih kandidata za to'

Mihaela Bradovski • petak, 14.08.2020.
Müller: 'Hvala na tituli igrača utakmice, možda u ovom trenutku imamo 12 do 15 podjednakih kandidata za to'

Bayern je odigrao utakmicu za povijest i potpuno osramotio blijedu i slabu Barcelonu te tako prošao u polufinale Lige prvaka...

Fantazija, briljantan i teško ponovljiv nastup Bayerna koji je Barceloni nanio strahovit udarac i težak poraz 8:2. Jedan od glavnih kreatora te pobjede bio je Thomas Müller.

"Teško je ovo objasniti, mislim da smo u ovom trenutku u nevjerojatnoj formi. Hvala na tituli igrača utakmice, možda u ovom trenutku imamo 12 do 15 podjednakih kandidata za to. Naporno smo radili i stvarno nas je teško pobijediti, Ovdje smo baš uživali. Nama je baš svejedno koja su imena na suprotnoj strani, osjećamo se dobro, ali moramo biti tihi i pripremiti se za dalje."

U polufinalu Bayern ide na Manchester City ili Lyon.

"Ovo je snažna poruka uoči sljedeće utakmice, ali ona kreće od 0:0 i poruke ovdje ništa ne znače. I protivnik je gledao našu utakmicu i možda je impresioniran, a možda i nije. Znamo da u sljedeću utakmicu idemo od nule i da moramo pobijediti. Sada možemo biti sretni, kada se probudimo i odgovorimo na poruke koje smo dobili, okrećemo se novoj utakmici. Poznat mi je turnirski sustav natjecanja, nerijetko uslijedi puno teži posao nakon što upišete ovakvu pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!