Nogomet

Pique: 'Potrebne su nam velike promjene, prvi odlazim ako treba!'

Matej Kačan • subota, 15.08.2020.
Pique: 'Potrebne su nam velike promjene, prvi odlazim ako treba!'

Stoper Barcelone Gerard Pique je nakon visokog 8:2 poraza od Bayerna zazvao velike promjene u Barceloni za koje on smatra da su prijeko potrebne na svim razinama strukture kluba...

Kao i obično je bez dlake na jeziku bio Gerard Pique kojeg je katastrofalan 8:2 poraz Barcelone od Bayerna natjerao da svoja iskrena mišljenja ovaj put okrene na svoje dvorište i situaciju u samom klubu. Pique nije štedio nikog.

"Dotaknuli smo dno, ovo nije ni prvi, ni drugi, a ni treći put. Nismo na pravom putu. Igrači i treneri se nižu, ali je već prošlo nekoliko sezona otkako smo bili konkurentni u Europi. Svi moramo razmišljati unutar sebe i odlučiti što je najbolje za klub, za Barcu. Ovo večeras je bilo neprihvatljivo za Barcelonu", shrvan je bio stoper.

Kad se već te promjene i prilagodba novoj eri nogometa nisu dogodile na vrijeme i normalnim procesima u klubu, Pique smatra da možda baš ova katastrofa i treće šokantno ispadanje u nizu inicira velike zahvate koji su klubu prijeko potrebni.

"Vrlo je teško to prihvatiti, ali se nadam da će ovo biti korisno za nešto, da svi razmišljamo o tome. Klubu trebaju promjene i ne pričam o trenerima ili igračima, klub treba korjenite promjene u strukturi. Moramo dovesti novu krv da promijeni dinamiku u klubu i ja ću prvi otići ako je to potrebno", kazao je Pique.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!