Nogomet

Eric Garcia ne može potvrditi ostanak u Cityju: 'Idemo na odmor, a onda ćemo vidjeti'

Branimir Korać • nedjelja, 16.08.2020.
Eric Garcia ne može potvrditi ostanak u Cityju: 'Idemo na odmor, a onda ćemo vidjeti'

Mladi branič Manchester Cityja koji je neočekivano osvanuo u prvih 11 protiv Lyona, Eric Garcia, još uvijek nije produžio ugovor s klubom,a ako se ne odluči na takvo što u skoroj budućnosti, mogao bi to biti znak i skorog transfera...

Eric Garcia ima ugovor s Manchester Cityjem do ljeta 2021. godine. Pregovori oko produženja suradnje se vode, ali nema konkretnih pomaka, a nije tajna kako ga u svojim redovima želi i Barcelona što je definitivno kamenčić u cipeli Cityju.

Nakon ispadanja od Lyona, Garcia je odbio potvrditi ostanak u klubu.

"Ne mogu na to odgovoriti, sve što mogu reći je da ćemo se sada odmoriti i nakon toga vidjeti što dalje. Ne mogu reći ništa drugo, barem ne odmah nakon ove eliminacije."

Kao i ostali igrači Cityja, Garcia je također bio šokiran ovim ispadanjem.

"Jako smo tužni i teško nam je. Imali smo prilike za pogodak i umjesto da ga zabijemo, oni postignu gol iz kontranapada za 2:1. Godinama smo naporno radili, osjetio se uzlazni trend, osjećali smo da imamo dobru priliku jer su ostale samo tri utakmice. Nema nikakve dvojbe da imamo kvalitetu za to, moramo nastaviti pokušavati i vratit će nam se", dodao je Garcia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!