Košarka

Novi udarac za Jazz, Conley napustio balon zbog rođenja sina

Matej Kačan • nedjelja, 16.08.2020.
Novi udarac za Jazz, Conley napustio balon zbog rođenja sina

Ionako poljuljane ambicije u doigravanju za Utah Jazz su doživjele novi udarac nakon što je bek Mike Conley napustio NBA kamp kako bi bio uz svoju suprugu pri rođenju svog sina i neće ga biti neko vrijeme...

Utah Jazz nije dobro izgledala po nastavku NBA lige, a baš pred početak prve runde doigravanja je rotacija Jazza ostala bez važnog igrača na bekovskim pozicijama. Mike Conley je napustio kamp kako bi otišao u Ohio i bio nazočan rođenju svog sina.

Tako ga sigurno neće biti neko vrijeme koje će pokrivati prve dvije, a možda i tri utakmice serije koju Jazz igra protiv Denver Nuggetsa i sigurno nije favorit. Sad su šanse za prolazak Jazza još i manje.

Trener Quinn Snyder je u Conleyjevoj nešto boljoj šuterskoj formi nadoknadio dio poena nakon ozljede Bojana Bogdanovića, ali Utah nije u dobroj formi. Je li tome razlog i narušen odnos Donovana Mitchella i Rudyja Goberta o kojem se priča još od samog početka pauze zbog koronavirusa nije poznato, ali Conleyjev odlazak, pa i zbog sretnih razloga, sigurno ne pomaže šansama Jazza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!