Košarka

Kutak za kladioničare: Lakersi neće kiksati drugi put zaredom, Heat bježi na 2-0

Branimir Korać • četvrtak, 20.08.2020.
Kutak za kladioničare: Lakersi neće kiksati drugi put zaredom, Heat bježi na 2-0

Američki sportovi danas su nam u fokusu i to NBA i NHL. Los Angeles Lakersi i Miami Heat naš su izbor iz NBA programa dok vjerujemo kako će i Washington Capitalsi ostati u igri u NHL-u...

LA Lakers - Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazersi uzeli su pobjedu u prvoj utakmici protiv LA Lakersa koji tek moraju uhvatiti onaj pravi ritam teških utakmica u doigravanju. U lakšem ritmu su odrađivali ove preostale utakmice završnice regularnog dijela sezone dok je Portland konstantno imao tu tenziju i imperativ da mora do pobjede. Baš zbog toga bio je i spremniji na startu doigravanja i unatoč monstruoznoj utakmici LeBrona Jamesa uspio je slaviti. Za Jamesa Blazersi nemaju lijeka i može se očekivati još jedna njegova velika utakmica, a nekako se čini da će i LA sada malo drugačije ući u utakmicu.

Prognoza: Pobjeda LA Lakersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda LA Lakersa 1.50, neriješeno 18.0, pobjeda Portland Trail Blazersa 3.60

Indiana Pacers - Miami Heat

Miami Heat dobio je prvu utakmicu protiv Pacersa, a i u drugu ulazi u statusu favorita. Pacersi imaju problema s izostancima važnih igrača, nedostaje Domantas Sabonis, pod velikim upitnikom je i nastup Victora Oladipa, a Heat u susret ulazi s praktički najjačim snagama. Jimmy Butler pokazao je u prvoj utakmici kako je velika snaga Miamija u doigravanju na obje strane parketa. Pacersi su u zadnjih osam utakmica regularnog dijela živjeli od inspiracije TJ-a Warrena što je dodatni izazov za Butlera koji voli igrati protiv takvih igrača.

Prognoza: Pobjeda Miami Heata

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Indiana Pacersa 2.90, neriješeno 16.0, pobjeda Miami Heata 1.70

Washington Capitals - New York Islanders

Washington Capitalsi su na rubu ispadanja iz doigravanja, u seriji protiv New York Islandersa gube 3-1. Islandersi nisu toliko bolja momčad od Capitalsa, ali su puno bolje ušli u kompletnu seriju i glatko dobili prve dvije utakmice. Međutim onda su se Capitalsi počeli buditi, treću utakmicu izgubili u produžetku da bi četvrtu napokon dobili iako su gubili 2:0, no uz probuđenog Ovečkina napravili su preokret i psihološki u boljem stanju ulaze u petu utakmicu.

Prognoza: Pobjeda Capitalsa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Capitalsa 2.60, neriješeno 4.00, pobjeda Islandersa 2.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!