Nogomet

Handanović: 'Finale mora biti tek početna točka'

Matej Kačan • četvrtak, 20.08.2020.
Handanović: 'Finale mora biti tek početna točka'

Čovjek koji je zadužen za čuvanje mreže Intera, Slovenac Samir Handanović je u najavi susreta protiv Seville kazao kako je ovo finale nešto što mora ući u naviku igračima i momčadi Intera...

Kapetan Intera i slovenski čuvar mreže Samir Handanović očekuje da je finale Europske lige protiv Seville nešto od čega će momčad Antonija Contea krenuti i nešto što će postati stalni posao i cilj za ovaj Inter koji uvijek želi pucati na trofeje.

"Kad sam stigao, uvijek sam ciljao igrati za trofeje. Napokon se možemo boriti za nešto važno, ovo mora biti početna točka. Mora nam ući u naviku, kao do prije 10-15 godina. Inter je uvijek igrao za Scudetto i kupove. Sad smo dostigli točku da igramo za nešto važno i ponosan sam što smo ovdje, od prvog dana želim pobjeđivati", kazao je Slovenac.

Handanović je u Interu od 2012., ali još nije uspio osvojiti trofej s klubom i to govori dovoljno o tome koliko velikan protiv Intera čeka na pravo, veliko slavlje i neki pehar.

"Ujedinjeni smo kao grupa. Pobjede su nam pomogle u rastu i dale su nam svijest. Želimo ispravljati greške i jako smo napredovali. Postoji želja da se žrtvujemo, znamo i razumijemo kako pobjeđivati. Napredovali smo, od početka godine je ekipa bila jaka, čvrsta i kompaktna", završio je kapetan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!