Ostali sportovi

Alen Babić do četvrte profesionalne pobjede i to i četvrte nokautom

Branimir Korać • nedjelja, 23.08.2020.
Alen Babić do četvrte profesionalne pobjede i to i četvrte nokautom

Alen Babić nastavlja s impresivnim nastupima u svom profesionalnom boksačkom putu. Stigao je do četvrte pobjede i to četvrte ostvarene nokautom...

Nakon što je u prve tri borbe imao skromne protivnike i nije imao priliku pokazati koliko je u biti opasan, četvrti meč bio je već ozbiljniji. Alen Babić u ringu je imao na drugoj strani Shawndella Wintersa i upisao je još jednu brzu i impresivnu pobjedu.

Winters je upisao 13 pobjeda u karijeri i samo tri poraza, borio se i s Josephom Parkerom s kojim je izdržao pet rundi.

Ovdje ga je Babić doslovno isprebijao u rundu i pol, Wintersov jedini cilj bio je preživjeti što duže, ali nije izdržao niti drugu rundu do kraja.

Činilo se kao da nije niti svjestan u što se upustio. Babić je apsolutno dominirao mečom od samog početka, nametnuo je žestok ritam i nije dopuštao Wintersu niti sekunde opuštanja.

U jednom trenutku pogled Amerikanca sve je govorio, bio je svjestan da ovo nije borba u kojoj može nešto napraviti. U drugoj rundi dva puta je pokleknuo pred Babićevim napadima i priči je bio kraj.

Tehnički nokaut druga runda, impresivno zvuči i piše se u Babićevu biografiju. Sljedeći borac mogao bi biti netko impresivniji od Wintersa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!