Nogomet

Željezničar objavio da ima šest zaraženih, među njima i Frane Ikić

Matej Kačan • utorak, 25.08.2020.
Željezničar objavio da ima šest zaraženih, među njima i Frane Ikić
Foto: Pixsell

Prije prvih europskih obaveza za nogometaše Željezničara, obavljen je test na Covid-19. Rezultati nisu dobri jer je iz BiH kluba zaraženo čak šest nogometaša...

Nogometaše Željezničara u četvrtak čeka susret prvog pretkola Europske lige protiv Maccabija iz Haife, a prije toga je u klubu obavljeno potrebno testiranje na koronavirus. Rezultati nisu dobri jer je zaraženo čak šest igrača.

To su Irfan Fejzić, Frane Ikić, Damir Sadiković, Mustafa Mujezinović, Ermin Zec i Samir Bekrić. Oni su već u samoizolaciji i ne osjećaju simptome, prenosi službena klupska stranica.

Među zaraženima je Hrvat Ikić iz Zadra koji je u karijeri nastupao i za Rijeku, Koper, Cibaliju i Fužinar, a u Željezničar je stigao u veljači. Dobro poznato ime s HNL terena među šestorkom je iskusni Zec kojeg pamtimo iz Šibenika, a ia i 15 nastupa za BiH reprezentaciju.

Željezničar bi u Izrael trebao putovati čarter letom u utorak u 14 sati, dok je službeni trening pred susret na rasporedu u srijedu u 19 sati. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19 sati.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!