Rukomet

EHF objavio promjene u kalendaru, prvog kola Europskog kupa neće biti

Sportnet • utorak, 25.08.2020.
EHF objavio promjene u kalendaru, prvog kola Europskog kupa neće biti
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Situacija s pandemijom koronavirusa stvara velike probleme u svim sferama života pa tako i u sportu. EHF je bio prisiljen modificirati raspored...

Prava sezona još nije ni počela, a već su stigla prva otkazivanja natjecanja. Budući se situacija s korona virusom (COVID-19) ne smiruje i mogućnost putovanja mnogih zemalja je ograničena, Europska rukometna federacija (EHF) odlučila je otkazati te promijeniti planirane termine nekih svojih natjecanja. Tako je odredila nove datume za susrete 2. i 3. kola EHF Europskog kupa (nekadašnjeg Challenge kupa) za rukometaše. Hrvatska u tom kupu nema svog predstavnika.

Prvog kola u tom natjecanju neće biti, jer nema dovoljno prijavljenih klubova. Prema novom rasporedu prvi susreti 2. kola EHF Europskog kupa igraju se 14. i 15. studenog, odnosno tjedan dana ranije od prvobitno planiranog termina. Uzvratni susreti su tjedan dana kasnije 21. i 22. studenog. Susreti trećeg kola igarati će se 12. te 13. prosinca, odnosno uzvratni 19. i 20. prosinca. Nokaut faza natjecanja počinje u veljači kao što je to uobičajeno.

Ždrijeb EHF Europskog kupa je 1. srpnja u Beču.

Hrvatski rukometni savez

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!