Košarka

NBA doigravanje prekinuto do daljnjeg, neki igrači zazivaju duži prekid

Branimir Korać • srijeda, 26.08.2020.
NBA doigravanje prekinuto do daljnjeg, neki igrači zazivaju duži prekid

Krenulo je, ono što se najavljivalo i od dijela igrača zazivalo, dogodilo se. Igrači su poslali jasnu poruku i bojkotirali su utakmice koje su trebale biti na rasporedu u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu...

Prvi meč dana, peti u seriji, trebali su odigrati Milwaukee Bucksi i Orlando Magic, ali Bucksi su poveli revoluciju i nisu izašli na parket. Igrači su ostali u svlačionici i jasno poručili kako neće izaći na parket ni u kojem slučaju, a sve u zna protesta zbog rasnog nasilja.

Uz Buckse su stali i ostali klubovi, Udruga igrača, suci i sama liga. Ubrzo su odgođena i preostala dva susreta koja su trebala biti odigrana u ponedjeljak, a pod upitnik se stavlja vrijeme povratka.

Prema posljednjim informacijama vrlo je izgledno da će biti odgođene i utakmice koje bi trebale biti na rasporedu u četvrtak navečer, a dio igrača zaziva i dužu odgodu, do kada, ne zna se.

Tijekom četvrtka trebao bi biti održan sastanak s igračima koji će dati svoje mišljenje o cijeloj situaciji i onda će biti otprilike jasnije u kojem smjeru će ići ovaj bojkot.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!