Košarka

Pandur u Veroni na pregledima

Matej Kačan • petak, 28.08.2020.
Pandur u Veroni na pregledima
Foto: Pixsell

Posao koji se ovog tjedna dosta najavljivao na rubu je službene objave. Ivor Pandur je na medicinskim pregledima u Veroni i uskoro bi trebao potpisati za momčad Ivana Jruića...

Transfer Rijekinog vratara Ivora Pandura u Hellas Veronu trebao bi u petak ili subotu postati služben jer je talijanski klub na društvenim mrežama objavio dolazak igrača u Italiju na liječničke preglede prije potpisa ugovora.

Ugovor Pandura i momčadi hrvatskog trenera Ivana Jurića bit će višegodišnji, a Rijeci bi po nekim informacijama trebalo pripasti između dva i tri milijuna eura uz neke bonuse i postotak budućeg transfera hrvatskog vratara.

Tako će vrata Rijeke u ovoj sezoni braniti Andrej Prskalo te Ivan Nevistić koji još nije u kadru pa bi protiv Istre 1961 na vrata trebao stati Prskalo. 20-godišnji Pandur se prošle sezone nametnuo u momčadi Simona Rožmana te je netaknutu mrežu sačuvao u sedam od 18 ligaških nastupa.

Verona pod Jurićem je prošle sezone bila jedno od najugodnijih iznenađenja Serie A pa je veći dio sezone bila u borbi za Europu umjesto predviđene borbe za ostanak, ali je Juriću ipak izmakla Europska liga. U gradu Veroni ga čeka vratarski kolega Adrian Šemper koji brani za gradskog rivala Chievo.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!