Nogomet

Sergej Jakirović dobio otkaz, Igor Jovićević kandidat za nasljednika

Mihaela Bradovski • subota, 29.08.2020.
Sergej Jakirović dobio otkaz, Igor Jovićević kandidat za nasljednika
Foto: Pixsell

Jedan hrvatski stručnjak napustio je Maribor, a na njegovo mjesto mogao bi doći drugi. Sergej Jakirović nije preživio ispadanje od Colerainea...

Nakon poraza Maribora od sjevernoirskih uglavnom amatera Colerainea, Sergej Jakirović ušao je u crveno. Nije trebao čekati novi kiks, klub mu je uručio otkaz.

Kako tvrdi Ekipa24, sportski direktor Maribora Oliver Bogatinov u pričuvi drži Igora Jovićevića. bivšeg trenera Dinama koji je njegova želja za zamjenika Sergeja Jakirovića.

Tko će ga naslijediti na klupi Maribora, nema službene potvrde, ali Jakirović je još nakon poraza od Sjevernih Iraca bio spreman nastaviti.

"Tu sam da svoj posao odradim pošteno i posve sam predan ovom poslu. Na treningu se radi dobro, žao mi je što to nismo pokazali na utakmicama. Sa sportskim direktorom još nisam razgovarao, za to će biti vremena, a ako mislite da razmišlja drugačije od mene, morate njega kontaktirati", govorio je Jakirović u četvrtak navečer.

U Maribor je stigao prošle sezone i to nedugo nakon što je dobio otkaz u Gorici. U Sloveniji nije uspio napraviti iskorak i nije se na krajui uključio u borbu za naslov prvaka.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!