Tenis

Đoković na savršenih 23-0: 'Pokušavam iskoristiti ovo vrijeme kada osjećam da sam na vrhuncu'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.08.2020.
Đoković na savršenih 23-0: 'Pokušavam iskoristiti ovo vrijeme kada osjećam da sam na vrhuncu'

Novak Đoković je unatoč silnim problemima s kojima se borio tijekom tjedna u New Yorku, uspio je osvojiti turnir i nastaviti zastrašujući niz bez poraza...

Novak Đoković upisao je svih 23 pobjede u 2020. godini, a osvajanje Westrn & Southern Opena uhvatio je Rafaela Nadala na ljestvici titula na Masters 1000 turnirima ubilježivši 35.

U New Yorku je u finalu ponovno imao problema, jako se mučio u prvom setu, ali kako je meč išao svom kraju, tako je i Đoković rastao te na kraju uspio doći do pobjede protiv Miloša Raonića 1:6, 6:3, 6:4.

"Pokušavam izvući što je više moguće iz karijere, pokušavam iskoristiti ovo vrijeme kada sam fizički, mentalno, emocionalno i igrom na svom vrhuncu i igram najbolji tenis u svojoj karijeri. Niz bez poraza sigurno mi donosi još više samopouzdanja iz meča u meč", istaknuo je Đoković.

Đoković je imao jako težak tjedan, problemi s vratm i trbuhom, jako težak meč protiv Roberta Bautiste Aguta, zatim glatki gubitak prvog seta protiv Raonića, no izvukao se iz svega toga. I sve to u vrlo neobičnim uvjetima pred praznim tribinama.

"Pozdravljam sve navijače iz Cincinnatija i diljem svijeta, nedostajete nam. Neobično je igrati u ovim uvjketima, ali svi se nadamo boljem sutra, vi ste razlog zašto se profesionalno bavimo tenisu i nadamo se da se vidimo jako brzo", poručio je Đoković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!