Nogomet

Lekin Antwerp opet poražen

Matej Kačan • nedjelja, 30.08.2020.
Lekin Antwerp opet poražen
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Ivan Leko nije dobro krenuo u novu sezonu na klupi Antwerpa. Nakon poraza kod Charleroija je Lekina ekipa ostala na tek četiri boda u četiri susreta i na 13. mjestu je u ligi...

Nogometaši Antwerpa i njihov trener Ivan Leko nisu dobro krenuli u novu sezonu Jupiler lige. U četiri susreta imaju tek četiri boda, a pobjedu nad Gentom nisu uspjeli potvrditi na gostovanju kod Charleroija.

Lider ljestvice je nastavio svoj stopostotni niz i savršen ulazak u utakmicu s maksimalnih 12 bodova. Charleroi je Lekinu momčad u potpunosti nadigrao, a do vodstva je došao preko Nicholsona u 17. minuti.

Stajao je taj rezultat do same završnice i Antwerp nikako nije mogao do izjednačenja. Posao im je dosta otežao izravni crveni karton Verstaetea nakon neopreznog i oštrog starta na sredini terena. Štoviše, Nicholson je svojim drugim golom u prvoj minuti nadoknade potvrdio pobjedu za prvu momčad na tablici.

Antwerp je prošle sezone završio četvrti i igrat će pretkola Europske lige, a na Leki je da podigne formu prije europskih utakmica jer mu momčad ne izgleda dobro. Sad će imati dva tjedna reprezentativne pauze da posloži momčad na treninzima.

Belgija, Jupiler liga, 4. kolo:
Charleroi - Antwerp 2:0

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!