Nogomet

Nova pobjeda Dunajske Strede na hrvatski pogon, Divković poentirao za tri boda

Matej Kačan • nedjelja, 30.08.2020.
Nova pobjeda Dunajske Strede na hrvatski pogon, Divković poentirao za tri boda
Foto: Pixsell

Ni nova, šesta u nizu, pobjeda Dunajske Strede nije mogla proći bez izravnog doprinosa Hrvata. Pogodak za pobjedu i 2:1 je postigao Marko Divković...

Dunajska Streda je od početka ove sezone nanizala šest pobjeda, a samo u jednoj nisu sudjelovali Hrvati nekim pogotkom. Bez hrvatskog doprinosa nije prošla ni pobjeda na gostovanju gdje je domaćin bila ekipa Zlate Moravce.

Za petu pobjedu u nizu i maksimalnih 15 bodova na otvaranju sezone je zabio hrvatski napadač Marko Divković kojem je ovo bio treći pogodak ove sezone nakon što je u cijeloj prošloj imao tek pet.

Nakon 1:1 u prvom poluvremenu, rođeni Vinkovčanin je završio kontru u 84. minuti te je lijepo s desne strane svladao vratara za 2:1 i nastavak savršenog niza Strede. 90 minuta je za pobjednike odigrao Andrija Balić koji je također u fantastičnoj formi s 15 golova ove sezone.

Stredi nakon reprezentativne pauze slijede i nove europske obveze jer su Slovaci na Balićev pogon u prvom pretkolu Europske lige svladali islandski Hafnarfjördur.

Slovačka, Fortuna liga, 5. kolo:
Zlate Moravce - Dunajska Streda 1:2

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!