Nogomet

Vlasnik Lokomotiv Plovdiva: 'Siguran sam da ćemo eliminirati Tottenham'

Matej Kačan • četvrtak, 03.09.2020.
Vlasnik Lokomotiv Plovdiva: 'Siguran sam da ćemo eliminirati Tottenham'

Vlasnik Lokomotiv Plovdiva Hristo Kušarski je poprilično entuzijastično i samouvjereno najavio susret svog kluba protiv Tottenhama u drugom pretkolu Europske lige...

Navijači Lokomotiva iz Plovdiva vrlo vjerojatno nisu bili pretjerano sretni kad im je ždrijeb drugog pretkola Europske lige za protivnika donio Tottenham, ali vlasnik bugarskog kluba pršti od samopouzdanja.

Hristo Krušarski je inače poznat po izravnim i kontroverznim izjavama, a ni ovaj put nije ostao dužan. Krušarski je uvjeren da će njegov klub izbaciti Spurse, a već je izazvao burne reakcije engleskih medija.

"Ne igram loto, ali sam siguran da ćemo izbaciti Tottenham. Ako ne vjerujemo u pobjedu, onda si možemo iskopati grob i čekati da umremo. Možemo ih pobijediti! Imamo 16 tisuća boca za slavlje", kazao je vlasnik koji je tako vjerojatno olakšao Joseu Mourinhu posao motiviranja ekipe za ovaj susret.

Susret će se odigrati u Bugarskoj 17. rujna u Plovdivu, a Spursi će četiri dana prije toga otvoriti svoj put u Premier ligi domaćim susretom protiv Evertona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!