Nogomet

Mancini greškom izostavio Chiellinija iz početne postave

Matej Kačan • subota, 05.09.2020.
Mancini greškom izostavio Chiellinija iz početne postave
Foto: Pixsell

U petak navečer je BiH u Firenci izvukla remi protiv Italije, ali posebna je priča razlog zašto u prvih 11 Talijana nije bilo Giorgija Chiellinija...

Medije koji su pratili susret Lige nacija između Italije i BiH iznenadio je početni sastav Talijana u kojem je na kraju pisalo da Roberto Mancini nije uvrstio Giorgija Chiellinija iako se nastup Juventusovog igrača očekivao.

Mancini je nakon utakmice objasnio situaciju, a objašnjenje i razlog zašto Chiellini nije započeo susret su krajnje nesvakidašnji i podsjećaju na situaciju iz popularne igrice Football Manager.

"Bila je moja greška, pokazali su mi papir s postavom, a ja nisam imao naočale pa sam kazao da je dobro i potpisao. Nisam primijetio da je tamo bio Acerbi, a ne Chiellini. Ionako smo planirali da svaki odigra po jednu utakmicu pa sam Giorgija pitao želi li igrati u petak ili ponedjeljak. On je kazao da želi u petak, ali ćemo to sad morati zamijeniti", kazao je Mancini.

Tako svi oni koji na Football Manageru promijene cijeli sastav za utakmicu kupa pa onda zaborave ubaciti nekog od važnijih igrača kad dođe bitan susret ne moraju očajavati jer se očito greške događaju i najboljima u pravom nogometu.

"Nije kao da smo odabrali vratara umjesto braniča. Nije ogromna razlika, ali da, bila je greška", zaključio je Mancini.

FOTO: Robert Anić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!