Rukomet

Nikolić: 'Moramo biti svjesni da se dva gola začas okrenu i zato moramo krenuti kao da je 0:0'

Branimir Korać • subota, 05.09.2020.
Nikolić: 'Moramo biti svjesni da se dva gola začas okrenu i zato moramo krenuti kao da je 0:0'

Gorica je napravila odličan posao u prvom susretu u Rumunjskoj i to mora potvrditi još jednim kvalitetnim nastupom na sviom parketu u Velikoj Gorici. Potaissa Turda neće se predati unatoč zaostatku iz prvog susreta...

Rukometaši Gorice danas moraju dovršiti započeto izu prvog susreta protiv rumunjske Potaisse i pokušati doći do rezultata koji im garantira prolaz u sljedeću fazu natjecanja. U Turdi su slavili 26:24 i sada u Velikoj Gorici traže prolaz.

O Turdi se puno pisalo prije odlaska Goričana na ovo gostovanje, znalo se da je to fizički snažna i čvrsta momčad i takvom se i predstavila.

"Nisu nas ničim iznenadili. Dobro smo se pripremili za taj dvoboj, znali smo da su dobra i čvrsta momčad koja je završila kao druga u Rumunjskoj. Međutim odigrali smo dobro i uvjeren sam da to možemo ponoviti", kaže trener Goričana Andrija Nikolić.

Dio igrača nije prošao pripreme s Goricom, ali bez obzira na to, lako su se uklopili, riječ je uglavnom o igračima koji su već bili u Gorici.

"Nije bilo nikakvih problema, znaju kako radimo i što očekujemo, a neki su već duže vrijeme bili tu. I Ćavar i Klarica i Srna dobro su se uklopili, tu je sve prošlo glatko."

Goričani Turdu dočekuju sa svim adutima, a očekuju sličnu utakmicu.

"Nema nikakvih izostanaka, imamo tek nešto sitnih ozljedica. Moramo biti svjesni da se dva gola začas okrenu i zato moramo krenuti kao da je 0:0. Očekujemo ponovno tvrdu utakmicu", ističe Nikolić.

Susret počinje u 17 sati.

FOTO: HRK Gorica Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!