Ostali sportovi

[VIDEO] EMC 5 krenuo dobro, Luzar Smajić stigla do pobjede!

Matej Kačan • subota, 05.09.2020.
[VIDEO] EMC 5 krenuo dobro, Luzar Smajić stigla do pobjede!

U trećoj borbi večeri na EMC 5 događaju u Düsseldorfu, hrvatska borkinja Sara Luzar Smajić je jedinstvenom odlukom sudaca nakon tri runde svladala Kaylee Vos...

Ni promjena protivnice nije uzdrmala Saru Luzar Smajić u njezinoj namjeri da stigne do nove pobjede u mladoj karijeri. Hrvatska je borkinja na EMC 5 eventu u Düsseldorfu svladala Nizozemku Kaylee Vos jedinstvenom odlukom sudaca nakon tri runde.

Smajić je u meč ušla vrlo aktivno, gladno i agresivno i odmah je u borbi nametnula svoj ritam. Borba se odvijala na nogama, nikome nije bilo u interesu da se ide u parter i prva runda prolazi bez ozbiljnijih drmanja.

Smajić je drugu rundu odradila vrlo dobro. I dalje smo gledali borbu na nogama, nijedna borkinja nije tražila parter, a hrvatska je borkinja nekoliko puta Nizozemku serijom udaraca pritisnula uz kavez i izgledala je dosta bolje.

Bilježimo i jedan udarac koljenom pri kraju druge runde kad je Vos trebala trenutak pauze, a nakon toga do kraja runde imamo mirnu borbu. U trećoj je rundi Smajić odmah namirisala krv i šansu da odmah završi borbu.

Krenula je agresivno i odmah je protivnicu napala kombinacijom i opet imamo pauzu, ovaj put Vos ima nekakvih problema s opremom i mora obući majicu, sasvim nesvakidašnje scene u oktogonu. Dobro je ta pauza došla Smajić koja nastavlja jednako agresivno i živahno i Nizozemka je ubrzo opet pri kavezu.

Nekako se činilo da je Smajić osjetila da je skupila dovoljno bodova kod sudaca da dobije odlukom pa je do kraja borbe prikočila tempo, dok se Nizozemka oslonila na kontre te je uspjela pogoditi nekoliko udaraca. No, Hrvatica je znala da samo treba izbjeći veće drame i nokaut do kraja, i to je uspjela.

Sve je nakon zvona bilo jasno i Sara Luzar Smajić slavi nepodijeljenom odlukom sudaca. Nakon Nokauta i Fair FC-a, treća je ovo pobjeda za Zagrepčanku koja je u strelovitoj uzlaznoj putanji u karijeri.

Snimku borbe možete pogledati od 22 sata na RTL2 i RTL Play.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!