Nogomet

Santos nakon razbijanja Hrvatske: 'Bilo je nekih razdoblja koja nisu bila dobra'

Branimir Korać • nedjelja, 06.09.2020.
Santos nakon razbijanja Hrvatske: 'Bilo je nekih razdoblja koja nisu bila dobra'

Fernando Santos posložio je dobitničku postavu koja je napravila sjajan posao protiv Hrvatske. I bez Cristiana Ronalda, Portugal je izgledao moćno...

Portugalski izbornik Fernando Santos imao je puno razloga za zadovoljstvo. Portugalci su odigrali jako dobru utakmicu i zasluženo su visoko slavili.

"Igrači su mi pokazali da mogu odigrati dobru utakmicu. Za obje reprezentacije bilo je isto jer su neki igrači imali problema. Ova momčad se poznaje jako dobro i zna da je momčadska igra iznad svega. Bilo je nekih razdoblja koja nisu bila dobra, ali to je dio nogometa."

Santos je ovdje dao prednost Anthonyju Lopesu ispred Ruija Patricija.

"Analizirao sam ono što sam vidio na treninzima i stavio Anthonyja Lopesa. Rui Patricio je sjajan vratar, Rui Silva odlično je radio, ali malu prednost dobio je Lopes. Patricio je ipak bio na odmoru i tri tjedna nije trenirao."

Santos je potvrdio kako će Cristiano Ronaldo igrati u Švedskoj.

"Cristiano je dobro trenirao da bi u srijedu nožni palac potpuno pocrvenio, vjerojatno je bilo riječi o ubodu pčele. Nisam ga ovdje čuvao, da je bio u dobrom stanju, igrao bi. No danas je već trenirao, osjeća se bolje i ide s nama u Švedsku. Nije riječ o ozljedi, morao se oporaviti od infekcije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!