Nogomet

Phil Foden i Mason Greenwood izbačeni iz reprezentacije zbog kršenja koronavirus pravila

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 07.09.2020.
Phil Foden i Mason Greenwood izbačeni iz reprezentacije zbog kršenja koronavirus pravila

Engleska nogometna reprezentacija gostovala je na Islandu te seli prema Danskoj gdje je čeka novo gostovanje. Tu neće imati na raspolaganju Masona Greenwooda i Phila Fodena...

Mason Greenwood i Phil Foden debitirali su u dresu engleske reprezentacije u dvoboju protiv Islanda, ali ono što se događalo nakon susreta lagano im je prisjelo. Naime obojica su prekršili koronavirus protokole i odvojeni su od momčadi i poslani za Englesku.

Islandski mediji objavili su kako je navedeni dvojac pozvao u svoju sobu dvije Islanđanke, međutim Gareth Southgate je to demantirao.

"Ništa se nije dogodilo u našem balonu, u hotelu u kojem smo smješteni. Još uvijek proučavam informacije, saznao sam za to tek prije treninga i još uvijek skupljam informacije. Ono što je jasno, protokol je prekršen. Potrošili smo puno vremena da sve profunkcionira, trudimo se sve ispoštovati i slijedom toga jedina nam je opcija bila napraviti ovo."

"Nitko van našeg kruga nije bio niti u jednom trenutku u hotelu."

Foden i Greenwood nisu dobili dozvolu niti za doručak s momčadi kako bi svi bili sigurni da nisu došli u dodir s bilo kim iz ostatka momčadi.

Da sve neće stati na izbacivanju iz reprezentacije za Fodena i Greenwooda, pokazuju i vijesti s Otoka, oglasili su se i njihovi klubovi koji najavljuju kazne.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!